BOX

Seminar Train-The-Trainer PDF Imprimare Email

Seminar Train-The-Trainer pentru specialisti la Bruxelles

11-12 noiembrie 2014

Prin amabilitatea Ministerul Economiei am fost informati despre propunerea primita de la EUPF (European Union Procurement Fund) de organizare la Bruxelles, in perioada 11-12 noiembrie 2014, a unui seminar de tip TTT (Train-the-Trainer) pentru reprezentanti ai organizatiilor comerciale din cadrul UE, camerelor de comert locale, precum si a agentiilor guvernamentale, interesate in problematica achizitiilor ONU.

Seminarul va fi organizat in marja expozitiei internationale AIDEX de la Bruxelles (din perioada 12-13 noiembrie a.c.) si se intentioneaza a familiariza reprezentanti ai entitatilor mai sus enumerate, din cadrul tarilor membre UE, cu procedurile de achizitii publice ale ONU si oportunitatile oferite de aceasta piata (piata estimata, in prezent la 14 miliarde dolari annual) firmelor din Uniunea Europeana.

Seminarul este important avand in vedere potentialul de export oferit de piata achizitiilor publice ale ONU si prezenta insignifianta, in acest moment, a firmelor romanesti.

Se mentioneaza ca seminarul va fi organizat pentru un numar de maxim 60 de participanti din tarile membre UE, pe baza principiului primul venit, primul servit, fiind incurajata o participare cat mai larga din partea unui numar cat mai mare de tari. Pentru detalii suplimentare poate fi accesata adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau numarul de telefon 347-227-0153347-227-0153 (Belgia).

Pentru detalii privind acest program il puteti contacta pe dl. Bogdan Ţurcanu, director general adjunct, tel. 0235361040, fax 0235319011, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Sursa: Ministerul Economiei

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents