BOX

Ce inseamna sa fii membru? PDF Imprimare Email

Stimata doamna/Stimate domnule Manager,

 

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui este cel mai puternic forum de aparare a intereselor comunitatii de afaceri vasluiene fiind locul ideal pentru intalnirea oamenilor de afaceri.


Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, cu caracter autonom, care sustine interesele comunitatii de afaceri si, in special pe cele ale membrilor sai, in dialogul cu institutiile statului si organismele internationale. Ea actioneaza pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si propice dezvoltarii sectorului privat, unei economii de piata reale, durabile si deschise spre exterior.
CCIA este aproape de mediul de afaceri prin oferta sa de servicii care include misiuni economice, programe de perfectionare profesionala, organizarea de seminarii si dezbateri, baze de date de informatii si oportunitati de afaceri si contribuie la dezvoltarea afacerilor.
Indiferent ca este vorba de un eveniment anume sau de o activitate de consultanta, calitatea este pe primul plan. Preocuparea pentru calitatea prestatiei noastre este cea care determina ce modalitate de abordare adoptam pentru fiecare client in parte. De aceea, necesitatile si asteptarile acestora sunt noi puncte de pornire pentru o colaborare de lunga durata.
Garantia calitatii activitatilor noastre este data de recunoasterea de care ne bucuram prin obtinerea certificarii sistemului de management integrat calitate-mediu SR EN ISO 9001:2001 si ISO 14001:2004.
Pentru orice companie, fie ea straina sau romana, colaborarea cu CCIA este benefica atat pentru dezvoltarea afacerii cat si pentru dezvoltarea competentelor personalului.
Calitatea de membru CCIA Vaslui va confera nenumarate oportunitati: pe langa posibilitatea de a va asocia numele cu noi, aveti avantajul incontestabil de a dezvolta potentialul firmei dumneavoastra si a va asigura un nou nivel de competitivitate pe piata .
Ca membru al CCIA Vaslui puteti beneficia de servicii gratuite sau de importante reduceri de pret la unele din serviciile pe care le oferim.

Gratuitati acordate membrilor:

 • recomandari, certificarea calitatii de membru pentru ambasade, CCI din strainatate, participari la targuri si expozitii, participari la diverse licitatii sau pentru parteneri de afaceri;
 • dreptul de a transmite sugestii, opinii, recomandari fata de actele normative existente sau in curs de aprobare in vederea preluarii de catre CCIA cu scopul realizarii actiunilor de lobby pentru comunitatea de afaceri;
 • promovarea pe pagina de internet a CCIA Vaslui, la capitolul catalogul membrilor;
 • -includerea cererilor, ofertelor si oportunitatilor de afaceri in baza de date a CCIA Vaslui;
 • accesul la baza de date cu oportunitati de afaceri a CCIA Vaslui;
 • distributia de pliante/oferte la evenimentele organizate de CCIA Vaslui, pe baza de solicitare punctuala;
 • prioritate la inscrierea evenimentelor organizate de CCIA Vaslui, precum si la evenimentele organizate in tara si strainatate;
 • acordarea unei prime de 10 % la punctajul total societatilor comerciale clasate in topul firmelor .

Toti membrii CCIA Vaslui au prioritate pentru inscrierea la evenimentele gratuite organizate de CCIA Vaslui si alti organizatori la nivel national si international.

Toti membrii CCIA au dreptul de a utiliza pe materialele de promovare sigla CCIA ce confirma calitatea de membru al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui.

Pot fi membri ai CCIA Vaslui IMM-uri, intreprinderi mari, intreprinderi foarte mari, persoane fizice, asociatii, federatii, organizatii, institutii bancare si de asigurari.
Taxa de inscriere ca membru al CCIA Vaslui este de 200 lei.

Cotizatia de membru se achita anual si este de:

 • 350 lei pentru microintreprideri, intreprinderi mici, persoane fizice, federatii,asociatii;
 • 500 lei pentru intreprinderi mijlocii
 • 800 lei pentru intreprinderi mari
 • 1200 lei pentru intreprinderi foarte mari
 • 2000 lei pentru banci si societati de asigurare

Cotizatia de membru nu se mai achita in anul in care s-a facut inscrierea ca membru al CCIA .

Pachetul de servicii oferit membrilor individuali si colectivi

Reducere de 30 % din tariful de baza pentru urmatoarele servicii:

 • eliberarea certificatelor de origine a marfurilor pentru exportatori;
 • eliberarea certificatelor de forta majora;
 • eliberarea certificatelor ce atesta calitatea de IMM;
 • vizarea documentelor de export.

 

Reducere de 10% din tariful de baza pentru :

 • participare la seminarii, cursuri si intalniri de afaceri;
 • inchiriere sali pentru organizarea de conferinte/seminarii/intalniri de afaceri;
 • organizarea la cerere a unor evenimente de prezentare si promovare a firmei;
 • informatii de afaceri, oportunitati de afaceri, cereri/oferte de produse si servicii.
Pentru detalii suplimentare, d-na Cristina Elena Chiriac, director departament Relatii economice, Comunicare, Formare profesionala, tel. 0235.361040, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents
Najbolji onlajn kazino turniri u Srbiji: Vavada tournaments