BOX

PROGRAM DE PROMOVARE A OPORTUNITATILOR DE INVESTITII DIN JUDETUL VASLUI PDF Imprimare Email

PROGRAM DE PROMOVARE A OPORTUNITATILOR DE INVESTITII DIN JUDETUL VASLUI

Camera de Comert si Industrie a Romaniei in Italia (CCIRO Italia) va invita sa participati la programul special de promovare in strainatate a oportunitatilor de investitii si a firmelor romanesti, program initiat de CCIRO Italia de la inceputul acestui an.

CCIRO Italia, infiintata in 2013 in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei are ca principale obiective sprijinirea intreprinzatorilor romani din Italia si a celor italieni din Romania, atragerea de investitii straine catre economia romaneasca, promovarea si imbunatatirea imaginii Romaniei in strainatate.

In vederea atragerii de investitori in judetul nostru si extinderii internationalizarii firmelor vasluiene, CCIRO Italia, prin amabilitatea Presedintelui acestei institutii, dl. Eugen Terteleac, pune la dispozitie publicatia periodica revista "Info Camera Italia", care va avea in fiecare numar pagini speciale de prezentare a activitatilor, oportunitatilor si politicilor economice din Romania la nivel local. Revista este bilingva si este distribuita in reteaua Camerelor de Comert din Italia si a altor organizatii cu care CCIRO Italia colaboreaza. In acest fel pot fi comunicate si prezentate mediului de afaceri romanesc din Italia (aproximativ 45.000 societati constituite de romani), intreprinzatorilor italieni si institutiilor care au acorduri de colaborare cu CCIRO Italia oportunitati de afaceri, de export, de colaborare cu parteneri din Italia.

Pentru a va exprima dorinta de parteneriat cu firme italiene, sau de atragere de investitii pentru proiectele dvs., va rugam sa va adresati Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, tel. 0235361040, fax 0235319011, email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoana de contact Consilier Bogdan Simovici.

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents