BOX

CONFERINTA MONDIALA ANTI-CRIZA KAZAHSTAN PDF Imprimare Email

Conferinta mondiala anti-criza, Astana, Kazahstan

Prin amabilitatea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala va informam despre desfasurarea celui de al VII-lea Forum Economic din Astana si celei de a II-a Conferinte Mondiale Anti-criza, ce vor avea loc in perioada 21-23 mai 2014, la Astana.

La acest Forum participa anual peste 10 000 de delegati din 130 de State, inclusiv Sefi de Stat si de Guverne, politicieni importanti si personalitati publice, lideri ai organizatiilor internationale si ai corporatiilor de afaceri, ganditori de top si laureati ai premiilor Nobel.

Evenimentele reiterate servesc drept o platforma ideala pentru extinderea cooperarii si incheierea de acorduri si memorandumuri. Rezultatul traditional al acestui Forum fiind reprezentat de o scrisoare anuala cu recomandari adresata liderilor G20, sefilor organizatiilor internationale si regionale responsabile de dezvoltarea economiei globale.

Cele mai importante problematici ce vor fi aduse in discutie in cadrul acestor evenimente sunt: dezvoltarea si cresterea economica la nivel global, securitatea alimentara, industria turismului, energia traditionala si alternativa, implementarea inovatiilor si atragerea investitiilor.

Mai multe detalii despre acest proiect se pot obtine de la Camera de Comert si Industrie a Romanie dl. Petru Russu, Consilier, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents