BOX

PROGRAM DE TRAINING IN JAPONIA PENTRU MANAGERI DE FIRME PDF Imprimare Email

 

 

PROGRAM DE TRAINING IN JAPONIA PENTRU MANAGERI DE FIRME

Camera de Comert si Industrie a Romaniei- Camera Nationala are placerea de a face cunoscuta oportunitatea de participare la cursul de 5 zile „Fabricarea la Nivel Mondial”, care se va desfașura in perioada 30 iunie– 4 iulie, 6 – 10 octombrie 2014, in Japonia.

Participantii vor invata despre subiecte cum ar fi: imbunatatirea eficientei costurilor, imbunatatirea capacitatilor de productie si a performantei, dar vor avea si oportunitatea de a face schimburi de experienta cu ceilalti participanti.

Mai multe detalii si formularele de aplicare se gasesc la adresa: http://www.eu-japan.eu/detail-business-programmes/WCM. Participantilor ce lucreaza in IMM-uri li se vor acorda burse in valoare de 600 EURO.

De asemenea, participantii vor avea posibilitatea de a efectua o vizita de 2 zile la Kostwein, in perioada 10 – 11 februarie 2014, la Maschinenbau GmbH, Austria, unde vor putea afla mai multe informatii despre modalitatile de stimulare a competitivitatii in UE. Detalii se gasesc pe http://www.eu-japan.eu/detail-business-programmes/Driving-Competitiveness-in-the-EU.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare din cadrul Camerei Nationale - Daniela Paul, Consilier de zona, Direcția Reprezentare Camerala/Biroul Relații Externe, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Speram ca aceasta oportunitate sa se bucure de interesul agentilor economici din judetul Vaslui.

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents