BOX

Fonduri pentru microintreprinderi si dezvoltarea infrastructurii de turism PDF Imprimare Email

AM POR a lansat apelurile de proiecte pentru dezvoltarea microintreprinderilor (DMI 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”) si modernizarea infrastructurii de turism (DMI 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice”).

Cererile de finantare pot fi depuse incepand cu 23 noiembrie 2009, depunerea fiind continua pana la depasirea cu 50% a alocarii financiare pe fiecare regiune. Sursa:www.fonduri-structurale.ro

Noi facilitati in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Potrivit unui comunicat de presa publicat pe pagina de internet www.e-licitatie.ro, incepand cu data de 15 octombrie 2009, autoritatile contractante si operatorii economici beneficiaza de noi facilitati in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
Noile facilitati pentru operatorii economici se refera la subscrierea la notificari transmise prin e-mail atunci cand apar modificari referitoare la procedurile de atribuire. Pentru autoritatile contractante noutatile constau in organizarea etapei suplimentare de licitatie electronica.

Sursa: www.fonduri-structurale.ro

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents