BOX

Evenimente Japonia PDF Imprimare Email

Camera de Comert şi Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior (JETRO), organizeaza expozitia Japanese Component and Material Buyers Exibition pe data de 18 septembrie 2014, in intervalul orar 09 :00-18 :00, la Hotel Ramada Bucharest Parc, sala Terra Grand, Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza industriei romanesti de componente industriale din sectoarele auto, electrice, electronice, cai ferate si masini unelte. Participarea expozantilor este gratuita iar unicul criteriu de selectie este ca produsele firmelor interesate sa se inscrie intr-unul din sectoarele industriale prezentate in lista elaborata de JETRO Romania.

Firmele care doresc sa participe sunt rugate sa transmita confirmarea in limba engleza, in format electronic, prin completarea formularului de participare in atentia domnului Cristian Neamtu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este domnul Razvan Rosu, consilier de zona, Biroul Relatii Externe (contact: telefon: 021.3190088, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents